
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
zeler, šalotka, smotana 33 %, zemiaky, cibuľa červená, šampiňóny, trhané mäso, ocot, cukor, pór, soľ, korenie, toast, maslo, bobkový list, nové korenie, hovädzí krk
Postup:
Šalotku si opečieme na oleji spolu s maslom a pridáme zeler, zemiaky a zalejeme vodou. Dochutíme soľou a korením a necháme variť. Po uvarení rozmixujeme do hladka a prepasírujeme. Pridáme smotanu a maslo na zjemnenie. Toastový chlieb si nakrájame na pásiky a opečieme na masle.
Nakladaná cibuľa:
Červenú cibuľu si očistíme, nakrájame na dve časti a dáme variť do vody kde pridáme ocot, cukor, nové korenie, bobkový list. Po prevretí cibuľu necháme v náleve do zmäknutia, necháme vychladiť a rozdelíme na lupienky.
Trhané mäso:
Hovädzí krk si naložíme soľou, korením a bbq omáčkou dáme do vákuovacieho vrecka a sous vide robíme 12 hodín na 80 stupňov. Šampiňóny si nakrájame na polovičky a narežeme z vrchu na mriežku, následne opečieme na masle so soľou.
Pórové vlasy:
Pór si nakrájame na jemné pásiky a dáme variť na cca 2 minúty do osolenej vody. Po uvarení necháme osušiť a následne dáme do rozpáleného oleja smažiť do zlatista.