
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
kapusta, cvikla, masť, cibuľa, 500 g hovädzie mäso, 500 g bravčové mäso, mrkva, petržlen, kyslá smotana, soľ, korenie, paradajkový pretlak, vývar
Postup:
Nastrúhame kapustu, cviklu narežeme na kocky. V hrnci na rozohriatej masti orestujeme cibuľu, pridáme asi pol kila hovädzieho mäsa a pol kila bravčového mäsa. Pridáme vodu a asi cca hodinu varíme do mäkka. Potom pridáme na kocky nasekanú cviklu ,koreňovú zeleninu (mrkva, petržlen). Potom pridáme nastrúhanú kapustu. Keď nám to všetko dobre prevrie pridávame paradajkový pretlak, zalejeme vývarom. Dochutíme soľou, korením ,octom a necháme variť, kým sa chute neprepoja cca 30 minút. Podávame s kyslou smotanou.