Dezert: Na medzistupni víťazov

Dezert: Na medzistupni víťazov

Koláčik s broskyňovou ricottou.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

hladká múka 5 lyžíc, vajcia 6 ks, riccotta 500 g, broskyne 300 g, práškový cukor, soľ, sóda, mliečna a biela čokoláda, maslo 200 g, kypriaci prášok

Zdroj: TV JOJ

Postup:

V miske vyšľaháme zvlášť bielka na sneh a žĺtka do ktorých pridávame kryštálový cukor, múku, maslo, kypriaci prášok a sódu. Primiešame bielka a cesto upečieme. Na panvici skaramelizujeme broskyne s práčkovým cukrom a vymixujeme. Polovicu pyré zmiešame s riccotou a polovicu pripravíme na výdaj.

Tagy: Dezert
Zdieľaj na facebooku