
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Mäso:
Karé z jeleňa 750 g
Kuracie prsia 200 g
Sušené hríby 30 g
Smotana na šľahanie 100 ml
Vajcia 1 kus
Ligurček 10 g
Baby špenát 50 g
Očistené mäso rolujeme s fášom a dáme do sousvide 57 C na 1 hod. Pred podávaním pekne urobíme kôrku.
Pyré z čier. koreňa:
Č. koreň 800 g
Maslo 50 g
Smotana 200 ml
Xantan 3 g
Soľ, korenie
Očistený č. koreň udusíme na masle. Okoreníme a osolíme. Keď je to uvarené, rozmixujeme xantanom.
Č. koreň sous vide
Č.koreň 150 g
Maslo 20 g
Tymian 2 g
Soľ, korenie
Č. Koreň Nakrájame na rovnaké kusy a zavákujeme. Sousvidujeme 65 C 15 min.
Tartaletka:
Štrúdlové cesto 100 g
Maslo 30 g
Roysl z hlivy:
Hliva 300 g
Smotana na šľah. 200 ml
Vajcia 2 kusy
Citrón 1/2
Tymian 3 g
Opražíme hlivu a rozmixujeme smotanou. Ochutíme a namiešáme vajíčka. Pečieme 150 C 25 min.
Marinovaná hliva:
Hliva 50 g
Ocot 30 g
Sója 5 g
Cukor 10 g
Chips č. koreňa:
Olej 1 l
Č. koreň 300 g