Dezert: Višňovo-broskyňový zákusok

Dezert: Višňový zákusok

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

1 l Cukrárenská šľahačka QIMIQ

200 g višňová marmeláda do zmrzliny

100 g cukor kryštálový

10 g 100 % broskyňový džem

1 ks keksík do kávy

silikónová forma

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Šlahačku vyšlaháme až do peny, pridáme višňový gél a cukor a celé pomiešame, zoberieme silikónovú formu a začneme natierať višňovú penu, potom naplníme broskyňovou plnkou, pokryjeme višňovou plnkou, vložíme do toho keksík do kávy a celé pokryjeme višňovou plnkou, dáme do mrazničky na 12 hodín. Vyklopíme mrazený kus na tanier a necháme ho rozmraziť. So suchým ľadom stačí mraziť max. 1 hodinu. 

Tagy: Dezert
Zdieľaj na facebooku