
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 žĺtka
100 g cukor
500 ml smotana na šľahanie
310 g Nugát
Postup:
Roztopiť nugát, žĺtka s cukrom nad parou, Vyšľahať šľahačku Roztopený nugat pridávame do vyšľahaného žĺtka, pomaly pridáme šľahačku, jemne zamiešame a naplníme do formy. Do formy si pridáme limetkové želé a korpus. Necháme vychladnúť, vyklopíme a nastriekame sprejom, pre realisticky vzhľad poprášime žltým prachom, servírujeme. Na tanier dáme upečené bielu čokoládu, granitu a na vrch citrón. Ovocná granita Na karameli si orestujeme ovocie, povaríme a necháme zmrznúť. Pri podávaní naškriabeme vidličkou.