
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Sivoň americký 700 g
Zeler 2 ks
Jablko granty Smith 3 ks
Petržlen vňať 200 g
Maslo 500 g
Kečup 100 g
Cibuľový prach 50 g
Cesnakový prach
Údená paprika 50 g
Smotana 500 ml
Sójová omáčka 50 ml
Limeta 2 ks
Kokos bbq omáčka:
Do hrnca dáme cibuľový prach, cesnakový prach, kokosové mlieko, cukor, sójovú omáčku, korenie, kečup, zaúdenú papriku a necháme zovrieť a povariť aspoň 30 minút. Rozmixujeme. Sivoňa vykostíme, zbavíme kože a ukladáme na seba 3 plátky ktoré následne prepojíme a potom zamotáme do folie do tvaru valčeka, zavákuujeme a spusvidujeme pri teplote 45 °C 2 hodiny a následne vložíme do prepáleného masla 45-48 °C na hodinu.
Zelerové pyré:
Očistime a nakrájame zeler, pomaly opražíme na prepálenom masle, pridáme vanilku a smotanu a necháme povariť aspoň 40 minút. Nakoniec rozmixujeme a dochutíme soľou, bielym korením a limetovou šťavou.