Dezert: Zelenina nasladko

Dezert: Zelenina nasladko

Rebarborové crumble.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

Rebarbora

Vanilkový cukor

Zemiakový škrob

Múka

Cukor

Maslo

Mlieko

Šľahačková smotana

Vanilka

Cukor

Bez servítky Zdroj: TV JOJ

Postup:

Na panvicu dávame maslo, vanilkový cukor, trochu zemiakového škrobu, pridávame nakrájanú rebarboru, opražíme aby bola rebarbora rozvarená. Udusenú rebarboru dáme do zapekacích misiek a posypeme mrveničkou ktorú sme si pripravili z múky, cukru a masla. dáme do rúry na 15-20 minút. Medzitým robíme domácu vanilkovú zmrzlinu, mixujeme cukor, pridávame zmrazené kravské mlieko, šľahačku a vyškrabanú vanilku, všetko mixujeme a pridávame ku crumble .

Tagy: Dezert
Zdieľaj na facebooku