
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
hovädzie líčka
farebné korenie
olej
koreňová zelenina
cibuľa
cesnak
paradajkový pretlak
bobkový lsit
červené víno
brusnice
rozmarín
Postup:
Hovädzie líčka odblaníme a okoreníme farebným korením z oboch strán. Následne líčka sprudka orestujeme z každej strany na oleji, aby sa mäso zatiahlo. Opečené mäso odložíme a vo výpeku orestujeme aj koreňovú zeleninu pár minút. Do hrnca pridáme aj cibuľu, cesnak a ešte chvíľu restujeme. Nakoniec pridáme paradajkové pyré, bobkové listy a podlejeme červeným vínom. K zelenine opät' pridáme aj mäso a varime pokiaľ mäso nebude mäkučké. Na konci mäso vytiahneme, stavu prepasírujeme a pridáme do nej brusnice a rozmarín a redukujeme dochutíme.