Hlavné jedlo: Z Galanty uletelo do Úľan

Hlavné jedlo: Z Galanty uletelo do Úľan

Kuracia galantínka s bylinkovým fasom, zemiakovo paštrnákové pyré.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

· Baby mrkva

· Vykostené kura 1 kg

· Zemiaky 1 kg

· Paštrnák 300 g

· Šalotka

· Maslo

· Smotana

· Tymián

· Cesnak

· Baby mrkva

· Kučeravý kel

Bez servítky Bez servítky Zdroj: TV JOJ

Postup:

Kuriatko si nakrájame na tenké plátky, aby sme ich vedeli zatočiť s bylinkovým fášom. Pripravené galantínky dáme suvidovať na 73 stupňov. Pri servírovaní si zapražíme z každej strany a rozkrájame na porcie. Baby mrkvu upečieme na olivovom oleji so soľou, kel opražíme na masle. Paštrnák uvaríme vo vode, rozmixujeme a primiešame do zemiakového pyré.

Tagy: Jedlo
Zdieľaj na facebooku