
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
• 2 panenky
• červené víno
• soľ, čierne korenie
• zemiaky
• maslo
• pažítka
• šampiňóny
• lístkové cesto
• prosciutto
• šalotka
• cesnak
• múka
• beluga šošovica
• mikro reďkovka
Postup:
Ošúpeme a uvaríme zemiaky, panenky si opečieme do zlatista a otáčame ju, uvaríme šošovicu, na panenku hodíme maslo a cesnak a oblievame ju maslom, uvaríme si hríby, natiahneme si potravinovú fóliu, dám na ňu prosciutto a na to hríby, položím panenku a potriem ju horčicou a zabalím, ďalšiu panenku rovnako len bez hríbov, dáme ich do mrazáku, po nejakej chvíli vyberieme a zabalíme panenky (bez fólie) do lístkového cesta, cesto vydekorujeme, dáme to piecť. Zemiaky pretlačíme a pridáme maslo a pažítku. Do výpeku z panenky pridáme ďalšie maslo, červené víno a podľa potreby zahustíme múkou.