Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Príprava:
Mäso necháme odležať na izbovú teplotu. Tesne pred pridaním na rozpálenú panvicu mäso posolíme a okoreníme. Pečieme na každej strane cca 2 minúty. Na prvú opečenú stranu pridáme syr chedar.
Ovsené vločky rozmixujeme s pretlačeným cesnakom soľou, korením a vajcom. Na potretej panvici s olivovým olejom pečieme z oboch strán.
Na olivovom oleji opekáme cibuľu, keď začne mäknúť pridáme koňak a miešame kým sa alkohol nevyparí následne pridáme cukor.
Zemiaky v šupke nakrájame, polejeme olivovým olejom a posypeme korením na zemiaky. Zmiešame dokopy a dáme piecť na cca 200 °.
Uvarenú cviklu nastrúhame a zmiešame so skyrom alebo bielym jogurtom. Posolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu a opäť premiešame.