Ingrediencie: mascarpone vajcia vanilkový cukor cukrárske piškóty amaretto kakao káva Príprava: do dvoch misiek oddelíme žĺtka od bielkov bielka vyšľaháme na tuhý sneh do žĺtkov pridáme vanilkový cukor a vyšľaháme až kým sa cukor nerozpustí pridáme mascarpone a jemne zašľaháme do žĺtkového krému nakoniec opatrne zamiešame sneh tak aby v ňom ostalo čo najviac vzduchu vychladnutú kávu zmiešame s Amarettom a nalejeme do misky piškóty jednu po druhej máčame v likérovej káve z oboch strán, ale krátko, aby sa nám nerozmočili keď uložíme prvú vrstvu, nanesieme na ňu polovicu krému potom uložíme ďalšiu vrstvu namočených piškót a zakryjeme druhou polovicou krému povrch zasypeme kakaom preosiatym cez sitko a uložíme do chladničky na aspoň 4 hodiny (ideálne cez noc)