Ingrediencie: 1 kg hladkej múky 150 g cukru 8 žĺtkov 400 ml mlieka 1 droždie 200g roztopeného masla štipka soli Na plnku: ¾ tvarohu 100 g cukru 2 balíčky vanilkového cukru ½ balíčka smotanovo vanilkového pudingu citrónová kôra slivkový lekvár hrozienka Na posýpku: 100 g hladkej múky 50 g práškového cukru 100g zmäknutého masla Postup: droždie dáme do 1dcl vlažného mlieka pridáme lyžicu cukru, zmiešame a počkáme až kvások vyrastie v mixéri zmiešame múku, žĺtka, mlieko, cukor, maslo, soľ pridáme vykysnutý kvások a miesime cca 10min vymiesené cesto dáme do vymúčeného vandlíka, prikryjeme utierkou a necháme kysnúť pri izbovej teplote, podľa potreby 1-2h vykysnuté cesto premiešame na vymúčenom silikóne polievkovou lyžicou naberáme cesto a roztlačíme na pomúčenom silikóne pridáme tvarohovú plnku, uzatvoríme ako taštičku a prevrátime spojom nadol prstami urobíme priehlbinku potrieme žĺtkom lyžicou dáme navrch slivkový džem, hrozienka sultana a nakoniec posýpku pečieme vo vyhriatej rúre na 160 °C, 15-20min Plnka: tvaroh zmiešame s cukrom, citrónovou kôrou a pudingovým práškom, aby nachytal vlhkosť Posýpka: zmäknuté maslo rozmiešame s múkou a cukrom. Vidličkou rozdrobíme