Ingrediencie: Na cesto: 200g mletých mandlí 5 vajec citrónová kôra med štipka soli, lyžička sódy bikarbóny Na ganache: kokosové mlieko (iba hustá časť) 100 g arašidové maslo 200g horkej čokolády kyslý džem z komory Postup: Cesto: bielka vyšľaháme so štipkou soli a pár kvapkami citrónu žĺtka vyšľaháme s 3 lyžicami medu, sódou bikarbónou a nastrúhanou kôrou z citrónu postupne zmiešame s mandľami nalejeme do formy na pečenie, ktorú sme predtým vytreli maslom a vysypali mandľami pečieme na 160˚C cca 30 až 40 minút po vychladnutí cesto zvrchu zrežeme do rovnej plochy a potrieme kyslým džemom Ganache: hustú časť kokosového mlieka zohrejeme na 40˚C pridáme nalámanú čokoládu po rozpustení premiešame a pridáme arašidové maslo zmes vylejeme na korpus a necháme stuhnúť v chladničke