Ingrediencie: 1 ks gaštanové pyré 500 g mascarpone 1 kyslá smotana 1 tvaroh jemný 1 vajce citrónová kôra 150 g zázvorové keksíky 80 g maslo vanilkový cukor karamelové Salko physalis na ozdobu varené gaštany na ozdobu Postup: keksy rozmixujeme spolu s maslom a zatlačíme na spodok formy v mise zmiešame mascarpone, gaštanové pyré, kyslú smotanu, tvaroh, 1 vajce, vanilkový cukor, citrónovú kôru hmotu vylejeme na keksíkový spodok dáme piecť na 180˚C a pečieme cca 30 minút po dopečení necháme cheesecake poriadne vychladnúť - dáme ho stuhnúť do chladničky na vychladený cheesecake rozotrieme karamelovú polevu Podávame ozdobené physalisom, drvenými zázvorovými keksíkmi a varenými gaštanmi.