Ingrediencie: bravčová panenka strúhanka parmezán petržlenová vňať malá tekvica hokkaido mrazená zmes lesného ovocia červené víno med pomaranč badián celý škorica celá maslo zeler paštrnák olivový olej soľ čierne čerstvo mleté Postup: tekvicu hokkaido ošúpeme, rozkrojíme na polovice a vydlabeme následne ju nakrájame na väčšie kocky poukladáme na plech pokvapkáme olivovým olejom dobre osolíme a okoreníme pečieme kým tekvica nie je úplne mäkká – asi 30-45 minút do menšieho hrnca dáme mrazenú zmes lesného ovocia pridáme červené víno, med, badián a škoricu do hrnca vytlačíme šťavu z pomarančov redukciu privedieme k varu oheň stíšime na minimum a omáčku pomaly redukujeme na malom ohni, kým nezíska hustú konzistenciu – takmer ako med omáčku odstavíme a nakoniec do nej vmiešame trošku masla horúce kúsky uvareného zeleru a paštrnáku vložíme do mixéra pridáme 30g masla rozmixujeme na hladké pyré dochutíme soľou, čiernym čerstvo mletým korením a pár kvapkami olivového oleja odložíme na teplé miesto do mixéra pridáme nasekanú petržlenovú vňať, strúhanku, parmezán a 15ml olivového oleja dochutíme soľou a čiernym čerstvo mletým korením mixujeme pokým nedosiahneme zelenú, sypkú krustu na panvici si rozohrejeme olivový olej, na ktorom zo všetkých strán opečieme bravčovú panenku vcelku po opečení mäsa pridáme maslo znížime oheň a panenku oblievame maslom panenku následne preložíme na plech potrieme medom a nacapkáme na ňu pripravenú bylinkovú krustu zapečieme v rúre na 180°C asi 7-15 minút, v závislosti od šírky panenky Stále by však v strede mala ostať trochu ružová zohrejeme hokkaido pyré a redukciu lesného ovocia panenku následne vyberieme z rúry a necháme 5 minút odpočívať Panenku podávame nakrájanú na hrubšie plátky.