Ingrediencie: sójové mäso olej červená paprika mletá čierne korenie sójová omáčka horčica umeocot / soľ korenie na živánsku /rebierka cesnak edamame hokaido kukurica zemiaky ružičkový kel biela reďkovka uhorka slnečnicové semiačka citrón soľ granátové jablko limetkové listy rastlinné mlieko Postup: v slanej vode uvaríme sójové mäso necháme ho úplne vychladnúť pripravíme si marinádu - rastlinný olej, červená paprika mletá, čierne korenie, sójová omáčka, horčica, umeocot / soľ, korenie na živánsku/ rebierka a pretlačený cesnak mäso naložíme do marinády, pomačkáme a dáme na noc do chladničky mäso dáme zapekať do zapekacej misy, v polovici pečenia prepneme na gril tekvicu hokaido, edamame a kukuricu sparíme v rastlinnom mlieku s limetkovými listami zemiaky dáme piecť do rúry s indickým alebo ľubovoľným korením pripravíme šalát - ružičkový kel, uhorku a bielu reďkovku pokrájame na kúsky pridáme olivový olej citrónovú šťavu soľ slnečnicové semienka granátové jablko odporúčame nechať odstáť aspoň deň pred jedením