Ingrediencie:Na cesto: 250 g celozrnná hladká múka špaldová 120 g maslo 60 g trstinový práškový cukor 1 ks vajce 1 ČL kypriaci prášok štipka soli Na jablkovú náplň: 6 ks jablká 2 ČL škorica 2 PL trstinový cukor Na tvarohovú náplň: 500 g odtučnený jemný tvaroh 1 vajce 1 odmerka vanilkový proteín (nemusí byť) Postup: múku zmiešame s kypriacim práškom pridíme zmäknuté maslo, cukor, vajíčka a soľ vypracujeme hladké cesto cesto dáme na cca 30 minút do chladničky medzitým si pripravíme jablkovú náplň umyté a postrúhané jablká podusíme so škoricou a cukrom dusíme do zmäknutia vo väčšej miske zmiešame tvaroh s vajíčkom a proteínom do zapekacej misky na tart alebo malého plechu nastrúhame polovicu cesta na cesto navrstvíme tvarohovú náplň pridáme dusené jablká ako posledné nastrúhame ďalšiu časť cesta pečieme pri 180°C cca 25 - 30 minút