Ingrediencie: Na korpus: 10 ks vajec 10 PL práškového cukru 10 PL polohrubej múky 1 ks prášok do pečiva Na plnku: celé maslo 1 l mlieka 2 ks kakaového pudingu 30 g práškového cukru 2 PL kakaa lekvár podľa chuti Postup: vaječné žĺtka vymiešame s práškovým cukrom preosiatu múku zmiešame s kypriacim práškom pridáme k žĺtkam z vaječných bielkov vyšľaháme hustý sneh jemne primiešame k zmesi cesto vyleje na vymastený a múkou vysypaný plech pečieme na 180°C medzitým pripravíme plnku maslo vymiešame s práškovým cukrom uvaríme puding z litra mlieka, pudingového prášku a kakaa za občasného premiešania necháme puding vychladnúť vychladnutý puding vymiešame dohladka s maslovým základom na upečený piškótový korpus natrieme lekvár a čokoládovú plnku