Ingrediencie: losos citrón maslo korenie na ryby soľ čierne mleté korenie toastový chlieb bazalka / oregano biely jogurt cesnak horčica paradajka paprika uhorka jarná cibuľka Feta syr olivy Postup: lososa umyjeme a uložíme na papier na pečenie ochutíme soľou a korením na ryby na vrch ryby poukladáme plátky citróna a masla zabalíme do papiera na pečenie pečieme pri 180 °C cca 20 minút medzitým pripravíme toasty toastový chlieb posypeme soľou, čerstvou bazalkou alebo oreganom pokvapkáme olivovým olejom dáme zapiecť do rúry pripravíme dresing zmiešame smotanu s bielym jogurtom ochutíme soľou a čiernym mletým korením pridáme prelisovaný cesnak, citrónovú šťavu, na špičke noža trochu horčice, olivový olej, čerstvú bazalku a oregano necháme chvíľu odstáť pripravíme šalát nakrájame zeleninu – paradajka, paprika, uhorka a jarná cibuľka ochutíme soľou a čiernym mletým korením pokvapkáme citrónovou šťavou pridáme olivový olej šalát premiešame