Ingrediencie: bravčová panenka cibuľa šampiňóny smotana na šľahanie soľ čierne mleté korenie korenie na guláš červená mletá paprika cestoviny - tagliatelle Postup: mäso očistíme a nasolíme ochutíme soľou, čiernym mletým korením a korením na guláš na oleji restujeme nadrobno pokrájanú cibuľu zaprášime červenou mletou paprikou pridáme mäso a opečieme mäso podlejeme vodou a dusíme zvlášť na panvici restujeme cibuľu zaprášime červenou mletou paprikou pridáme pokrájané šampiňóny jemne ochutíme soľou šampiňóny pridáme k mäsu keď je mäso mäkké pridáme smotanu na šľahanie povaríme približne 10 minút medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu na obale uvarené cestoviny premiešame s mäsovou omáčkou Cestoviny podávame ozdobené nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.