Ingrediencie:Na korpus: 5 vajec 150 g kryštálového cukru 150 g práškového cukru 1 bal. vanilkový cukor 1 bal. kypriaci prášok 300 g hladkej múky 1 dcl rastlinného oleja 200g bieleho jogurtu 1 ks citrón - šťava a kôra Na plnku: 450 ml smotany na šľahanie 500 g mascarpone 1 ks citrón - šťava a kôra 1 ČL vanilkovej pasty 1 bal. stužovač šľahačky 250g čerstvých jahôd jahodový džem Postup: v miske vyšľaháme žĺtka s práškovým cukrom pridáme olej, jogurt, kôru a šťavu z citróna múku zmiešame s kypriacim práškom a vanilkovým cukrom vmiešame k žĺtkom zvlášť v miske vyšľaháme bielka s kryštálovým cukrom jemne vmiešame do cesta pečieme pri 175 °C cca 40 - 60 minút medzitým pripravíme plnku mixérom vymiešame mascarpone so smotanou na šľahanie pridáme cukor, stužovač, vanilkovú pastu a šťavu z citróna upečený vychladnutý korpus prerežeme na 3 časti potrieme ich džemom a plnou naukladáme ovocie Koláč ozdobíme podľa vlastnej fantázie.