Ingrediencie: Na korpus: 6 ks vajec 200 g práškového cukru 200 g hladkej múky alebo bezlepková múka 2 ks vanilkový cukru, 1 ks kypriaceho prášku do pečiva 1 dl roztopeného kokosového oleja 1 dl mlieka (pri bezlepkovej múke o trochu viac) Na plnku: 1 ks čokoládový tvarohový krém (Pribináčik) 1 ks vanilkový tvarohový krém (Pribináčik) 1 ks kyslá smotana 5 PL čučoriedkového lekváru višne broskyne Postup: vaječné žĺtka vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom postupne pridávame olej, mlieko, múku a kypriaci prášok do pečiva v zvlášť nádobe vyšľaháme z bielkov tuhý sneh jemne ho zapracujeme do vymiešaného cesta cesto vylejeme do tortovej formy pečieme na 180°C po upečený necháme korpus vychladnúť na polovicu korpusu rovnomerne rozotrieme tvarohový dezert na zvyšok korpusu rozotrieme čokoládový tvarohový dezert kyslú smotanu zmiešame podľa chuti s čučoriedkovým lekvárom touto zmesou pofŕkame pripravený základ do stredu torty dáme broskyňu dozdobíme višňami