Ingrediencie: hovädzie mäso (najlepšie zo stehna) uvarené vajíčka kyslé uhorky prerastená slanina plnotučná horčica čierne korenie soľ cibuľa olej smotana na šľahanie (voliteľné) Postup: mäso nakrájame na plátky a naklepeme ochutíme soľou a korením necháme odležať ajíčka, slaninku a uhorky pokrájame pozdĺžne na pásiky každý plátok mäsa potrieme horčicou položíme vajíčko, slaninku, uhorku zatočíme do závitku na rozpálenom oleji speníme pokrájanú cibuľu pridáme mäso a sprudka opečieme následne mäso podlejeme ochutíme korením a soľou pridáme horčicu a podľa chuti ešte pokrájané kyslé uhorky dusíme domäkka keď je mäso hotové, môžeme pridať smotanu na šľahanie Mäso podávame s dusenou ryžou a šalátom.