Ingrediencie: Na korpus: 3 ks vcajíčok 12 cl mlieka 10 cl oleja 14 dkg kryštálového cukru 21 dkg hladkej múky 1 balíček vanilkového cukru 1/2 balíčka prášku do pečiva Na plnku: malinový sirup rum postrúhané vlašské orechy maslo Postup: do mixéra dáme žĺtky, olej, mlieko, vanilkový cukor, kryštálový cukor vymixujeme do penista do tejto zmesi pridáme múku a prášok do pečiva zmiešame nakoniec primiešame vyšľahané bielka tortovú formu vyložíme papierom na pečenie vlejeme pripravené cesto pečieme v rúre na 200°C po upečení necháme korpus vychladnúť medzitým si pripravíme plnku časť postrúhaných orechov odložíme na zdobenie zvyšok zabaríme v mierne osladenom mlieku po zabarení do orechov primiešame maslo vychladnutí korpus vydlabeme na drobnejšie časti vydlabanú časť rozdelíme do dvoch pripravených misiek jednu misku zalejeme malinovým sirupom a druhú rumom na spodok vydlabaného korpusu natrieme časť orechovej zmesi na ňu navŕšime malinovú časť napokon rumovú časť (môžeme tak urobiť dvakrát, ale stačí aj raz) celú bombu natrieme orechovou zmesou Dezert dozdobíme postrúhanými orechmi.