Ingrediencie: Na mäso: mäso údená paprika 4 strúčiky cesnaku 3 ks bielej cibule čierne pivo Na omáčku: 1 ks cibuľa cesnak chili konzerva paradajok 300 ml paradajkového pretlaku 3 PL cukru 2 PL worcestrovej omáčky soľ čierne mleté korenie Na prílohu: 2 kg zemiakov soľ smotana maslo Postup:Mäso: mäso nakrájame okoreníme údenou paprikou a so zmeskou korenia mäso dáme do pekáča pridáme cesnak a cibuľu zalejeme čiernym pivom pridáme trochu vody dáme piecť na150°C cca 3 hodiny upečené mäso natrháme vidličkou Omáčka: cesnak a cibuľku opražíme na panvici pridáme chilli, konzervu rajčín a paradajkový pretlak ochutíme cukrom, worcestrovou omáčkou, soľou a nakoniec údenou paprikou redukujeme do zhustnutia cca 30 minút uvarenú omáčku rozmixujeme Zemiaky: zemiaky dáme variť do osolenej vody uvarené zemiaky popučíme spolu so smotanou a maslom