Ingrediencie: Na mäso: 500 g kačacie prsia soľ mleté štvorfarebné korenie 1 ks zeleninový bujón (vývar) 400 ml voda 150 ml pomarančová marmeláda 100 ml pomarančová šťava 1 KL pomarančová kôra 1 PL hladká múka 1 PL citrónová štava 100 ml Brandy Na pečené zemiky: 700 g baby zemiaky 180 g maslo 60 g sezámové semienka 30 g petržlenová vňaťka Postup:Mäso: kačacie prsia umyjeme, osušíme a kožu nakrojíme mäso osolíme a okoreníme na rozohriatu panvicu položíme prsia kožou dole opekáme cca 6 minút následne prsia otočíme a opekáme 4 minúty mäso vyberieme na dosku a necháme odstáť neskôr prsia podľa potreby môžeme dopiecť v rúre na 190 °C cca 6 minút do výpeku dáme múku pridáme brandy, pomarančovú omáčku, pomarančovú marmeládu podlejeme vývarom omáčku zredukujeme na cca polovicu množstva na koniec pridáme citrónovú šťavu Zemiaky: zemiaky umyjeme dáme variť do osolenej vody uvarené zemiaky scedíme vysypeme na papierom vystlaný plech potrieme maslom posypeme sezamovými semienkami navrch naukladáme maslo pečieme v rúre dozlatista upečené zemiaky posypeme petržlenovou vňaťkou