Ingrediencie: Na korpus: 6 ks vajec 100 g práškového cukru 100 g hladkej múky kypriaci prášok Na krém: 250 g Mascarpone 500 g pudingu 150 g masla biela čokoláda 100 g cukru malinový džem ovocie Postup: oddelíme žĺtka od bielkov bielka vyšľaháme s polovičkou cukru žĺtka vyšľaháme so zvyšným cukrom vyšľahané žĺtka pridáme k bielkam pridáme múku zmiešanú s prášok na pečenie a vanilkovým cukrom cesto vymiešame cesto dáme do formy na pečieme pečieme cca 30 minút na 180°C medzitým pripravíme krém zmiešame mascarpone, cukor, puding, maslo a roztopenú bielu čokoládu krém necháme stuhnúť upečený korpus rozdelíme na tri pláty plníme s malinovým džemom, krémom a ovocím krémom potrieme vrch torty ( boky torty nenatierame necháme tortu nahú) dozdobíme ovocím