Ingrediencie:Na korpus: 200 g polohrubá múka 200 g práškový cukor 4 ks vajcia 1 dl oleja 1 dl vlažnej vody 1/2 sáčku prášku do pečiva Na krém: 2 ks mascarpone 2 ks smotana na šľahanie 0,3 dl rumu pomleté mandle 2 ks vanilkový cukor Na ozdobu: plátky mandlí Postup:Krém: v miske rozmiešame mascarpone s cukrom pridáme mandle a rum v druhej miske vyšľaháme smotanu postupne ju pridáme do zmesi s mascarpone Korpus: bielka vyšľaháme a necháme bokom žĺtka vyšľaháme do peny s cukrom pridáme vodu a olej na záver pomaly pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva jemne vmiešame bielka pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C upečený korpus následne necháme vychladnúť prerežeme ho na polovicu potrieme časťou krému (zvyšnú časť necháme navrch) po pridaní zvyšnej časti krému, koláč dozdobíme plátkami mandlí