Ingrediencie:Na Ossobuco: 5 ks ossobuco polohrubá múka na obalenie mäsa soľ čierne korenie 1 ks cibuľa suché biele víno na podliatie 2 PL masla 4 PL extra virgin olivového oleja Na kašu: 7 ks zemiakov 2 ks cibule mlieko 2 PL masla soľ Na zeleninu: baby mrkva fazuľové struky maslo olej soľ korenie Postup: na panvici zohrejeme olej pridáme cibuľu pokrájanú na kocky pražíme cca 5 minút podlejeme vínom a necháme zredukovať približne 10 minút mäso osolíme, okoreníme a pomúčime z každej strany cibuľu preložíme na tanier časť masti z panvice vylejeme pridáme do nej maslo a zvyšný olej po rozohriatí pridáme mäso po 5 minútach otočíme a pečieme do hneda pridáme víno a po zredukovaní prikryjeme dusíme cca 30 minút mäso otočíme dusíme ďaľších 25 minút medzitým pripravíme zemiaky zemiaky očistíme a nakrájame pridáme soľ a varíme domäkka cibuľku opražíme na masle pridáme soľ a dobre premiešame do zemiakov pridáme maslo a mlieko sprvíme kašu do kaše pridáme cibuľku