Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
2x cibuľa
2 šálky stonkový zeler (na drobno nakrájaný)
2 šálky mrkva (na drobno nakrájaná)
1/2 PL kurkuma (podľa chuti)
2x kuracie stehna
Olej, soľ, bylinky podľa vlastného výberu
1x šľahačková smotana
Knedličky:
1/2 šálky hladká múka
1/2 šálky kukuričná múka
1PL kypriaci prášok
Soľ, bylinky
Smotana na varenie (aby bolo cesto husté)
Postup:
Dáme olej, cibuľku na drobno nakrájanú a pridáme všetky suroviny, zalejeme vodou a varíme pokým mäso nezmäkne (vyberieme mäso, nakrájame a vrátime do polievky)
Zalejeme šľahačkou.
Cesto na knedlíčky:
Do misky si dáme obe múky bylinky, soľ, kypriaci prášok a zalejeme smotanou (cesto nesmie byť riedke)
Na záver pridávame do polievky cesto malou lyžičkou, varíme ešte asi 10min.