Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
3 nohy bravčovej panenky
5 ks mrkvy
2 ks zemiakov
čierne korenie
horčica
soľ
maslo
Ingrediencie:
Bravčovu panenku nasolíme, okorením,e pridáme horčicu, ktorú vmasírujeme do mäsa. Mrkvu a zemiaky nakrájame na drobno, ktoré uvaríme nakoniec, rozmixujeme postupne pridávame maslo, ktoré pyré zjemní. Dochutíme soľou.
Panenku stiahneme na panvice z každej strany a neskôr dáme do pekáča s alobalom, aby sa mäso nevysušilo.
Omáčka na mäso:
Do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu spolu s nakrájanou slaninkou. Necháme upiecť do zlatista, pridáme za lyžičku čucoriedkoveho džemu, a za 10 ml červnehého suchého vína.
Omáčku neskôr odstavíme, rozmixujeme, a prepasírujeme.