Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
500 ml zeleninový vyvar
400 ml kokosové mlieko
4 plátky galangal
3 kusy chili
4 ks limetkové listy
2 ks citrónová tráva
2 ks paradajka
200 g shimej
10 0g kráľovská hliva
5 g palmový cukor
10 ml No fish sause
2 g himalájska soľ
Koriander
Jarná cibuľka
1 ks Limetka
1 menší ks červená cibuľa
Postup:
Do zeleninového vývru pridáme limetkové listy, galangal, citrónovú trávu, chili v celku a cibuľu. Necháme 10minut variť. Pridáme kokosové mlieko, povarime 10 minút. Galangal, chili, limetkové listy a citrónovú trávu vyberieme.Pridáme palmový cukor, no fish, sose polievku dochutime soľou. Pridáme hríby, povarime, kým nezmeknu Limetkovú štavu a paradajky povarime 2 minúty. Ozdobime koriandrom a jarnou cibuľkou.