Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Pšeničná múka / múka (závisí od druhu múky a od jej obsahu vlhkosti, sklo = 225 ml) - 2 - 3 stohy.
Mlieko (pohár = 225 ml) - 1/2 stohu.
Voda (pohár = 225 ml) - 1/3 šálky.
Kuracie vajce - 1 ks
Rastlinný olej - 1 lyžička.
Soľ - 1 lyžička.
Mleté mäso 700 gramov
Cibuľa 2 kusy
Postup:
Cesto vymiešajte .Cibuľu osmažte na rastlinnom oleji do zlatista. Pridajte surové mleté hovädzie mäso. Soľ a korenie. Pridajte trochu vody. Prikryté dusíme za občasného miešania. Plnka sa uvarí za 15 minút. Hotové cesto rozdelíme na tri časti. Pracujeme s jednou časťou, zvyšok vložíme do tašky. Pracovnú časť testu rozdelíme na guľky. Z jednej gule vyvaľkáme kruh.Okraje zovrieme, vznikne varenik.