Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Bravčová panenka
Slanina
Soľ
Korenie
Hrášok
Zemiaky
Hribova omáčka - cibuľa, hríby, smotana na varenie
Jedlé kvety
Rôzne veci na dozdobenie
Mikrobylinky
Postup:
Napácujeme si panenku v olivovom oleji, korení, soli a obtočíme ich slaninkou a obalíme v alobale. Dáme do trúby, pečieme cca 20 až 30 minút. Medzitým si pripravíme hráškové pyré - dáme uvariť hrášok spolu s tromi zemiakmi. Do uvareného hrášku pridáme maslo, trochu mlieka a pomixujeme. Hríbová omáčka - orestujeme si cibuľu na oleji, keď pustí šťavu, pridáme hríby, orestujeme spolu a pridáme smotanu na varenie. Povaríme a servírujeme.