Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
- 5 ks cukety
- 2 vajička
- 3 mrkvy
- 1 petržlen
- konzerva hrášku
- Maslo alebo olej
- 1 kg zemiakov
- 300 g syra
- 1 tempeh
2 konzervy dlhej špargle
2 balenia prosuta
1 ČL soli
1/4 ČL červená paprika
1/4 ČL čierne korenie
0,3 L smotany na varenie
1 ČL horčice
Postup:
Cuketu si rozrežeme horizontálne na polovicu a vydlabeme si vnutro, ktoré si odložime a pokrájame na kocky. Na masle alebo oleji si spražime na malé kúsky pokrájanú cibulu, potom pridáme mrkvu, petržlen, šampiňóny, hrášok a vnútro z cukety. Pridáme soľ a korenie. Necháme podusit, kým je všetka zelenina mäkká. Nakonci pridáme dve vajíčka. Prekrojenú cuketu si natrieme tenkou vrstvou horčice, posoline a naplnime zeleninovou zmesou. Na plech si naukladáme nakrájané zemiaky, maslo a kúsky tempehu, osolime a okorenime. Na druhý plech položime plnenú cuketu a vložime obidva plechy do vyhriateh rúry na 230 stupňov. Kým sa nám to pečie, tak v mise si rozšlaháme smotanu na varenie, dve vajíčka a parmezán Desať minút pred koncom pečenia nalejeme zmes na zemiaky a na cuketu položime kúsky syra.