Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie: encián , mix šalát (200 g), biely jogort (250 ml), cherry paradajky (200 g),tmavá bagetka, korenie na grilovaný encián, šalátová uhorka, citrón, olivový olej, soľ, cesnak, horčica.
Postup:
Urobíme si marinádu na encián: Olivový olej dáme do misky,stačia dve veľké lyžice. Pridáme korenie na grilovaný encián. Pomiešame poriadne a vložíme encián do marinády. Keď máme encián namarinovaný pripravíme si panvicu.
Na panvicu si dáme troška olivového oleja a panvicu necháme rozohriať. Potom encián dáme na panvicu a na miernom ohni ho pripravujeme z oboch strán. "Varíme " cca 5 - 6 min. A máme hotovo. Teraz si pripravíme už len šalát, bagetku a dresing : Šalát, zeleninu poriadne umyjeme a vložíme ho do misky. Nakrájame si paradajky, šalátová uhorku a vložíme priamo do šalátu. Pridáme štipku soli,vytlačíme citrónovú šťavu do šalátu. Nakoniec pridáme olivový olej (troška) a celé to zmiešame,spolu. Bagetku si nakrájame a na miernom ohni ,opečieme z oboch strán do hnedučka.
Dresing : Pripravíme si zvlášť misku, do ktorej vlejeme, biely jogurt. Nastrúhame cesnak (2 ks). Ochutíme troška soľou,horčicou (2 lyžice). Poriadne pomiešame a máme hotovo.