Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Olivový olej 3Pl
Cibuľa 1ks
Čierne korenie 2Čl
Vegeta 3Čl
Bobkový list 2ks
Soľ 2Čl
Mrkva 2ks
Kuracie stehná 2ks
Mlieko 0,8l
Hladká múka 3Pl
Postup:
Dáme do hrnca olej s nakrájanou cibuľkou. Nakrájame očistenú mrkvu a pridáme rozrezané mäsko na kúsky, opečieme do zlatista. Zalejeme vodou tak aby bolo mäso zatopené a necháme variť cca 25-30 minút. Vyberieme mäso a bobkové listy. Rozmixujeme polievku pridáme mlieko a varíme kým nie je polievka teplá. Múku si rozmiešame v troške vody a pridáme do polievky na zahustenie. Keď polievka buble pridáme natrhané mäso na kúsky bez kostí a kože a máme hotovo! Podávame s citrónom a chlebom.