Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Horčica 3 PL
Červená paprika 1 PL
Gulášve korenie 1 PL
Olivový olej 2 PL
Vegeta 1 PL
Soľ 1 ČL
Cesnak 3 struky
Teľacie rebrá 700 g
Cherry rajčiny balenie
Cibuľa 3 ks
Baby zemiaky 400 g
Maslo 100 g
Pažítka/ iné bylinky
Paradajky 5 ks
Paprika zelená 2 ks
Šalátová uhorka 1 ks
Balkánsky Syr 1 ks
Mäso:
Teľacie rebrá si dáme do pácu a pridáme všetky koreniny, Olej, cesnak a horčicu, odložíme na minimálne 2 hodiny do chladničky. Pridáme znovu trochu oleja a vody vložíme do zapekacej misy a nakrájame na veľké kusy cibuľu. Hodíme cherry rajčiny a pečieme na 180 stupňoch Celzia asi 1,5 hodiny.
Zemiaky:
Uvaríme si zemiaky vylejeme vodu a pridáme ľubovoľne bylinky s roztopením maslom.
Šópsky šalát:
Nakrájame na drobno paradajky cibuľu uhorku a papriky zalejeme olejom a poriadne premiešame, pridáme soľ, nastrúhaný strúčik cesnaku a balkánsky syr. Všetko ešte raz premiešame a na vrch nastrúhame znovu syr.