Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
2 zemiaky
6 – 7 strúčikov cesnaku
150 ml šľahačková smotana
Kukuričný škrob
Soľ a čierne korenie
1 bageta
Údený syr
Bylinkové maslo
Postup:
K vývaru pridáme nakrájané na kocky nakrájané zemiaky, pretlačený cesnak podľa chuti a osolíme. Privedieme do varu a varíme kým zemiaky nezmäknú približne 15 minút. Na záver polievku rozmixujeme, pridáme šľahačkovú smotanu poprípade zahustíme kukuričným škrobom a dochutíme. Podávame s opečenými bagetkami a nastrúhaným údeným syrom.
Pečené bagetky:
Nakrájané bagety potrieme bylinkovým maslom, poukladáme na plech a pečieme cca 5 - 10 min. pri 200 stupňoch Celzia.