Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
10 PL špaldová múka hladká
2 PL kakao
1 ks vanilkový cukor
500 ml mlieko bez laktózy
2 ks vajcia
Štipka soli
Plnka:
1 balenie mascarpone bez laktózy
3 ks vanilkový cukor
10 ks jahody
1 balenie jahodový sorbet
Postup:
Do misky si pripravíme cesto zmiešaním múky, kakaa, vajíčok vanilkového cukru a mlieka a necháme chvíľu odstáť. Zohrejeme si panvicu a pierkom potrieme olejom a osmažíme z oboch strán cca 2 min. Hotové palacinky potrieme zarobeným mascarpone s vanilkovým cukrom, zrolujeme a podávame s jahodami a jahodovým sorbetom.