Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Tekvicové cesto:
200 g tekvice
75 g hladkej múky
1/2 ČL soli
1 ČL mletej škorice
2 lyžičky prášku do pečiva
2 polievkové lyžice kryštálového cukru ((ak máte slanú prílohu, pridajte iba polovicu lyžice)
2 veľké vajcia
25 g oleja, na vyprážanie
Poleva:
parmezán
mascarpone
melón
granátové jablko
jedlé kvety
Postup:
Pridajte všetky suché prísady, pridajte vajcia. Cesto by malo takmer držať tvar. Ak stuhne, pridajte malé množstvo mlieka. Ak je príliš tekuté, pridajte ešte trochu múky. Na stredne silnom ohni pridáme olej do panvice. Vyprážajte, až kým nebude placka pevná a na spodnej strane zlatá Preklopíme a opečieme do zlatista.
Pridať na vrch: mascarpone a parmezán, nakrájaný melón, jedlé kvety, granátové jablko a posypané biltongom (sušené mäso)