Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie
Talianska káva
Trstinový cukor
Amaretto
85%-ná tmavá švajčiarska čokoláda, maslo
Smotana na šľahanie
Stužovač šľahačky
Mletý vanilkový lusk
Parížske pralinkyaa
Mandle a kvetiny na zdobenie
Postup
Uvarenú kávu osladíme trstinovým cukrom. Smotanu na šľahanie vyšľaháme spoločne so stužovačom, mletým luskom a Amarettom. Čokoládu roztopíme s trochou masla a vlejeme do pohárov. Naložíme polovicu ochutenej šľahačky a prelejeme kávou. Vrch dozdobíme zvyšnou šľahačkou, drvenými mandľami, kúskami praliniek a jedlými kvetmi.