Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie: olej, cibuľa, červená paprika, čierne korenie, kocka bujónu Masox, 1,5 kg údeného kolena, 2 ks fazuľa v konzerve, 4 ks mrkva, 3 ks petržlen, 800 g zemiakov
Postup:
Na oleji si vysmažíme do zlatista cibuľku nakrájanú na drobno. Zalejeme trochou vody a pridáme červenú papriku a bujón. Umyjeme si koleno a varíme cca 2 hodiny. Medzi tým si pripravíme zeleninu a zemiaky. Ošúpeme, nakrájame na kocky, ak je už koleno uvarené pridáme nakrájanú zeleninu a varíme. Keď je zelenina už skoro hotová môžeme pridať fazuľu so zemiakmi a varíme. Dochutíme podľa chuti.