Nebuď ovca (recept Octavia Bez servíty)

Predjedlo: Nebuď ovca

Medový karamel so slaným keksíkom.

Pripravte si pochúťku podľa Octavie u vás doma.

Suroviny:

Para orechy

Melón (buď červený, alebo žltý)

Kozí syr obalený v konopných semienkach

Prosciutto

Postup: Cukor s trochou vody rozpustíme a pridáme med, čím získame polevu, ktorou budeme jednotlivé suroviny zdobiť. Na tanier poukladáme kúsky melóna, prosciutto, kozí syr, nastrúhame na to para orechy a ozdobíme karamelom, ktorý sme si pripravili.

Zdroj: TV JOJ

Slaný keksík

Suroviny:

kôpor

múka

voda

olivový olej

Postup: Všetky ingrediencie spolu zmiešame, vytvoríme z nich keksíky a necháme na pár minút piecť v rúre. Podávame k predjedlu.

Tagy: Predjedlo