pacifická fúzia (recept Bez servíky  - Adriana Ihringová)

Hlavné jedlo: Pacifická fúzia

Masľová ryba s ananásovo - mangovou salsou.

Adriana Ihringová má pre vás recepty, ktoré sa oplatí vyskúšať aj doma.

Suroviny:

5 ks Butter fish

korenie na ryby

soľ, čierne mleté korenie

ananás, mango, koriander, šalotka, čili paprička, limeta, zázvor

2 batáty

wasabi pasta

šľahačková smotana

sterilizovaná kukurica

Postup:

Rybu osolíme, okoreníme čiernym mletým korením a korením na ryby. Vložíme do sáčku, zavákuujeme a varíme v 60 stupňovom vodnom kúpeli jednu hodinu. Potom rybu už len prudko opečieme na kvapke oleja. 

Salsa:

Ananás, mango,, šalotka, zázvor, čili, nakrájame na malé kocky. Pridáme nasekaný koriander a šťavu z limetky. Dobre premiešame. 

Kukuričné pyré:

Na masle zarestujeme šalotku, zázvor a po chvíľke pridáme sterilizovanú .sladkú kukuricu. Pridáme trochu smotany a rozmixujeme. Dochutíme soľou a korením.

Batátové pyré: 

Batáty uvaríme v slanej vode. Zlejeme a rozmixujeme s maslom a s wasabi pastou. Dochutíme soľou. 

Tagy: Jedlo
Zdieľaj na facebooku