Bez pary a bez mäsa - Peter Burianek Bez servítky

Polievka: Bez pary a bez mäsa

Gaspačo.

Pripravte si recept podľa Petra Burianeka u vás doma.

Ingrediencie na prípravu:

1200 g paradajok

1 ks cibuľa

1 strúčik cesnaku

2 PL olivového oleja

1 ks zelená paprika

1 PL vinného octu 1ks šalátovej uhorky

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno. Ošúpanú uhorku a papriku pokrájame nahrubo, ošúpané paradajky rozštvrtíme a zbavíme semien, pridáme ocot a olivový olej a premiešame. Do rozmixovanej zmesi po častiach pridávame olej a znova mixujeme. Polievku posolíme a pokoreníme, prípadne ešte dochutíme octom. Ak je polievka príliš hustá, zriedime ju vodou. Polievku prikryjeme a dáme do chladničky asi na 3 hod., aby sa chute prepojili.

Tagy: Polievka