A la Italia Bez servítky Peter Burianek

Predjedlo: A la Italia

Rukolový šalát s parmezánom, mozzarellou a grilovaným tofu.

Pripravte si recept podľa Petra Burianeka u vás doma.

Ingrediencie na prípravu:

5OO g čerstvého rukoly 

150 g kokteilových paradajok

200 g údeného tofu

200 g mozzarelly 

1 dcl olivového oleja

30 g sezamových semiačok

1 pl hroznového octu

50 g plátkového parmezánu 

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Do hlbokej misy vložíme rukolu, ktorú pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme mozzarellu, plátkový parmezán. Na grile si pripravíme údené tofu a kokteilové paradajky. Pripravíme si zálievku na šalát. Olivový olej, hroznový ocot a sezamové semiačka zmiešame v miske a pridáme do šalátu. Šalát premiešame, dochutíme korením a môžeme podávať.

Tagy: Predjedlo