Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
2 kuracie chrbty vcelku
Mrkva
Petržlen
Pór
Červená cibuľa
Biela cibuľa
Kaleráb
Zeler
Zelená paprika
Vňať zeleru, petržlenu, ligurčeku
Soľ
Nové korenie
Čierne korenie vcelku
Štipka ochucovadla (vegeta)
Postup:
Umyť mäso, ošúpať zeleninu a umyť, všetko do hrnca. Cibule a papriku dávať aj so šupou. Všetka zelenina v celku max na povicu ak je veľká. Pridať koreniny a vňate a zaliať studenou vodou. Variť 4-5 hodín na miernom stupni. Priebežne z polievky vyberať ,,šumy,, (vyprážané bielkoviny), aby sa nezakalila a nepokazila. Po dovarení vybrať mäso, zeleninu a polievku precedíme cez sito do druhého hrnca Nakoniec so štipkou soli a oleja vyvariť rezance.